Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre aripile din PNL. Înţepătură pentru Antonescu

iohannis antonescu

Crin Antonescu este de negăsit în campania lui Iohannis. Ba mai mult, fanii fostului preşedinte liberal s-ar părea că au creat o adevărată aripă în partid. Candidatul ACL a fost întrebat despre această situaţie, în cel mai recent interviu televizat.

Klaus Iohannis a dezvăluit că au trecut câteva săptămâni de când nu a mai vorbit cu Antonescu, iar acesta a fost "mai degrabă reţinut în a-l spijini în campania electorală". Întrebat de ce fostul preşedinte PNL nu îi oferă spijinul în cursa prezidenţială, Iohannis a comentat cu o urmă de sarcasm: "Probabil are altă opţiune. Sau poate e supărat că nu este domnia sa candidatul. Şi una şi alta se poate întâmpla."

Klaus Iohannis a vorbit şi despre influenţa pe care Crin Antonescu o mai are în PNL. Liderul liberalilor nu este de acord cu ideea că în PNL există aripi, dar recunoaşte că unii oameni se gândesc şi la alte variante care ar fi fost posibile.

"Acum... cu influenţa nu sunt de aceeaşi părere. Eu ştiu cum lucrează partidul, cum am lucrat în precampanie şi lucrurile sunt foarte clare: toată lumea este alături de mine şi de echipa de campanie. Cel puţin toată lumea care are ceva de condus şi ceva de organizat şi în PNL, şi în PDL. Ştiu că în spaţiul public s-ar fi vehiculat ideea că ar fi anumite aripi în PNL, aripi în PDL. Eu nu neg că poate sunt oameni care se gândesc că ar fi fost şi alte variante posibile, însă în fapt toată lumea vă asigur că lucrează pentru campanie şi lucrează foarte bine. Nu este niciun fel de problemă de aripi care unii ar lucra şi unii nu ar lucra. Este mai degrabă o chestiune adusă în discuţie de unii analişti decât de oamenii din partid", a declarat Iohannis, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.