Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre platforma lui Cioloș: Este foarte bună

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că platforma pe care a propus-o Dacian Cioloş este una foarte bună, premierul arătând că este dispus să meargă mai departe.

„Această platformă prezentată este o platformă foarte bună, sunt acolo, dacă ați citit, sunt principii care e bine să guverneze viața politică și economică. Este o platformă pe care o găsesc bună. Bănuiesc că domnul Cioloş nu a venit cu această platformă doar să arate oamenilor că are o gândire sănătoasă, ci că este dispus să continue”, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a precizat că a discutat despre această platformă cu premierul Dacian Cioloş luni, în cadrul întâlnirii săptămânale.

„Dl Cioloş mi-a spus că intenţionează să lanseze această platformă. Nu am avut o dezbatere pe această platformă. Este un document al domniei sale pe care l-a prezentat şi rămâne şi sper să fie o bază serioasă de discuţii pentru campania electorală", a afirmat preşedintele Iohannis.

Luni seară, premierul Dacian Cioloş a lansat Platforma România 100, care trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetăţeni", însoţite de mai multe proiecte naţionale despre care prim-ministrul în funcţie crede că "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.