Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre PMP: Un PDL mai mic. Un vehicul pentru Basescu

klaus

Klaus Iohannis a fost întrebat, ce parere are despre intrarea pe scena politica a PMP, el raspunzând ca "Basescu îsi cauta un vehicul cu care va actiona în spatiul politic dupa ce va pleca de la Cotroceni": "Este evident ca presedintele Basescu îsi cauta un vehicul cu care va actiona în spatiul politic dupa ce va pleca de la Cotroceni. Cum PDL, mai mult sau mai putin pe fata, a refuzat acest lucru, îsi cauta altul".

Iohannis a precizat ca "aparent, este o problema sau o pierdere pentru PDL pentru ca acest nou partid, de fapt, nu este un nou partid, este un PDL mai mic".

"Prin trecerea unor persoane cunoscute din PDL dincolo, s-a aratat clar care este trendul. În prima faza, PDL va avea o problema fiindca pleaca oameni cu o mare notorietate. Pe de alta parte, Miscarea Populara nu se va putea profila fiindca toata lumea îsi da seama ca e tot un fel de PDL", a spus Iohannis, potrivit mediafax.ro.

El a afirmat ca, în functie de evolutia PDL, "este posibil" ca, în viitor, Traian Basescu "sa controleze doua vehicule electorale": "Totusi, dupa un timp, daca PDL îsi schimba atitudinea fata de politicianul Basescu, este posibil ca, la un moment dat, acesta sa controleze doua vehicule electorale, ceea ce va crea o situatie interesanta. Daca buna pentru el, pentru PDL sau pentru PMP, asta vom vedea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.