Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis îi răspunde lui Ponta cu o provocare: "Ar fi interesant de urmărit"

ponta-iohannis

Klaus Iohannis răspunde afirmativ propunerii premierului Victor Ponta de a participa  la dezbateri  publice, însă precizează că prima invitaţie la o dezbatere a venit chiar de la el, încă de acum o lună. Totodată, candidatul ACL la prezidenţiale îl provoacă pe Ponta să nominalizeze persoana pe care o va propune pentru postul de prim-ministru.

"Eu am facut o invitaţie pentru o dezbatere sau pentru mai multe dezbateri cred ca de acum o luna de zile. Iata ca dupa o luna de zile si prim-ministrul s-a gândit sa se ocupe de aceasta chestiune. Eu sunt dispus sa discut, sa discutam proiectele noastre, despre economie, statul de drept, doar ca de aceste doua notiuni nu l-am prea auzit de la tânarul prim-ministru. Sunt dispus sa discutam orice tema relevanta pentru România si pentru români", a declarat Iohannis, la RFI.
Chestionat cum vede si propunerea lui Ponta ca la dezbaterea pe teme economice sa participe si cei care vor fi propusi în functia de prim-ministru de candidatii la Presedintie, Iohannis a raspuns: 'La noi este simplu, ar fi interesant de urmarit cu cine vine domnia sa pentru postul de prim-ministru'.
Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, că va lansa o invitatie catre toti cei 13 contracandidati de a participa la o dezbatere deschisă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.