Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis și Dăncilă, față în față la Cotroceni - George Ciamba a depus jurământul

stiripesurse.ro
George Ciamba

George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură. La ceremonie a participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, ministrul de Interne Carmen Dan, ministrul Apărării Mihai Fifor și șeful SGG Toni Greblă.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul de numire a lui Ciamba în Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că secretarul de stat în MAE George Ciamba a fost propus să ocupe funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene în locul lui Victor Negrescu, care a demisionat.

Ea a precizat că demisia lui Victor Negrescu a fost dorinţa acestuia şi a subliniat că nu i-a fost tăiată nicio atribuţie aferentă portofoliului pe care l-a deţinut.

"A fost dorinţa dânsului, nu pot să o comentez. A făcut treabă bună până acum, s-a implicat, eu trebuie să privesc mai departe, să vedem cum gestionăm în continuare şi să avem o preşedinţie de succes. Pentru mine acest lucru este important. A fost opţiunea dumnealui", a afirmat Viorica Dăncilă.

George Ciamba este diplomat de carieră şi lucrează în Ministerul Afacerilor Externe din decembrie 1990, potrivit site-ului MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.