Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, înaintea consultărilor de la Cotroceni: 'Ceea ce a decis poporul la referendum trebuie urgent implementat în practică'. Atac USTURĂTOR la adresa PSD

captura Facebook
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat marți, înainte de consultările de la Cotroceni, că „ceea ce a decis poporul la referendum trebuie urgent implementat în practică”.

„Acum este evident că ceea ce a decis poporul la referendum trebuie urgent implementat în practică, adică în legislație, însemnând în Constituție și în lege. Avem, cu siguranță, cele două chestiuni care rezultă din răspunsul covârșitor afirmativ al românilor la cele două întrebări, respectiv introducerea interdicției de a acorda amnistie și grațiere corupților și a doua chestiune interdicția dată Guvernului de a emite OUG în domeniul legilor justiției, politicilor penale și sigur trebuie introdusă o prevedere care permite atacarea OUG și altor instituții”, a spus Iohannis, la Cotroceni.

Klaus Iohannis a reluat atacul la adresa Guvernului Dăncilă după OUG dată ieri privind alegerea președinților de Consilii Județene.

„Am văzut și ieri ce bine ar fi fost să existe această formă de atac, fiindcă PSD care a pierdut rușinos aceste alegeri europarlamentare nu a știut să găsească răspuns mai bun la acest rezultat decât să se apuce de, ghiciți, iarăși OUG și nu în orice domeniu, chiar în domeniul alegerilor locale. O abordarea fundamental greșită din partea PSD”, a mai spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.