Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis infuriat de banii cheltuiti in campanie

Candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, a anunţat, sâmbătă, în timpul unui miting electoral, că vrea să schimbe legislaţia privind finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale. El s-a aratat deranjat de cheltuielile pe care partidele le fac in campanie subliniand ca "pe fecare stalp, pe fiecare copac" sunt afise ale PSD si ale lui Victor Ponta.

De pe scena amplasată în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, Klaus Iohannis a dat asigurări că imediat ce va fi ales preşedinte va propune partidelor parlamentare să schimbe modalitatea de finanţare a campaniilor electorale. În acest sens, liberalul a menţionat că este nevoie de mai multă disciplină. 

"Cu toţi ştim că se întâmplă lucruri ciudate. Ştim că se poartă modelul de găleată şi de cizmă. Cu toţii preferăm însă să ne uităm în altă parte. Nu mai merge aşa. Trebuie să facem ordine în finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale", le-a spus Iohannis celor veniţi în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi pentru a lua parte la mitingul electoral de susţinere a candidaturii sale la preşedinţia României.

Klaus Iohannis a reluat ideea ca Victor Ponta este un politician "manevrat", "un om al sistemului", in timp ce el se prezinta ca "un om liber".

El a abordat si teme economice in discurs sublinand importanta crearii de locuri de munca dar si a unei autostrazi care sa lege Moldova de Transilvania. El i-a reprosat lui Victor Ponta ca vorbeste de unire desi nu exista o astfel de infrastructura care sa o asigure.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.