Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis îşi va lansa mâine volumul autobiografic 'Pas cu pas'

Câstigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis, îsi va lansa, miercuri, volumul autobiografic 'Pas cu pas', la standul editurii Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului International de Carte Gaudeamus.

Potrivit unui comunicat al editurii Curtea Veche, transmis AGERPRES, evenimentul va include si o sesiune de autografe.
În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezinta atât întâmplari din culise, cât si momente mai putin cunoscute din viata publica. Pentru prima data, Klaus Iohannis vorbeste deschis, în cadrul unui volum autobiografic, despre copilarie, adolescenta, sora, sotia sa, despre studentia la Cluj sau despre cariera în învatamânt.
'Am adunat în aceasta carte momente din viata publica, încercând sa refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizica la ipostaza de candidat pentru presedintie. Am inclus în ea si lucruri personale, dar nu am facut-o neaparat pentru a raspunde curiozitatii celorlalti. Am recuperat acele întâmplari, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am pretuit. Identitatea mea personala a umplut, prin intermediul faptelor, dar si prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoana publica pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (...) A venit timpul ca valorile performantei sa fie puse în actiune tocmai pentru ca aspiratiile de atâta amar de timp sa se transforme, în sfârsit, în realitati palpabile: stabilitate economica, bunastare si certitudinea ca ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie', declara Klaus Iohannis, potrivit comunicatului citat.
Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro si la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului International de Carte Gaudeamus la pretul de 15 lei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.