Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis l-a dat afară pe chestorul care a participat la protestele de la Cotroceni. Ce i se impută

Romania Libera
DRagos Bogdan Agapie

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de politie Agapie Dragos-Bogdan cu MAI, incepand cu 1 aprilie 2017. Chestorul a fost fotografiat de România liberă printre participantii la unul dintre mitingurile anti-Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Zeci de branduri și-ar fi retras publicitatea de la România TV și Antena 3

Chestorul de poliţie Dragoş Bogdan Agapie a participat pe 5 februarie la mitingul împotriva preşedintelui Klaus Iohannis în afara orelor de program. El este directorul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională (CCPI) şi a fost fotografiat în faţa Palatului Cotroceni, într-un grup de protestatari, a scris România liberă la vremea respectivă.

Deşi Agapie a refuzat să facă vreo declaraţie publică, Vasile Lincu, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex“, a sancţionat comportamentul acestuia. În opinia lui Lincu, prezenţa chestorului la un miting neautorizat ridică o serie de probleme.  „Dacă noi, membrii sindicatului, am fi fost acolo, am fi primit amendă“, a spus Lincu.

Liderul de sindicat a precizat însă că, potrivit Statutului poliţistului, cadrele Ministerului de Interne au dreptul să participe la mitinguri.

Adrian Severin, mărturie cutremurătoare din pușcărie: 'Dă-i încolo de corupți! Lasă-i să crape'

content-image

Romania Libera a scris că Agapie a refuzat sa precizeze de ce a participat la protest.

"Persoana la care faceti referire in solicitare nu a fost prezenta in ziua respectiva, in zona mentionata, in calitate oficiala si nici nu se afla in timpul serviciului", a precizat Ministerul de Interne, la solicitarea Romaniei libere.

SONDAJ - Surpriză în topul încrederii: scor neașteptat pentru Klaus Iohannis

Potrivit sursei citate, Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala (C.C.P.I.) constituie autoritatea nationala centrala in domeniul cooperarii politienesti internationale si era direct implicat in localizarea si aducerea in tara a lui Sebastian Ghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.