Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis: Nu am reusit sa cunoastem suficient de bine istoria noastra recenta /FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul vizitei sale la CNSAS ca tine foarte mult la crearea unui Muzeu al Comunismului pentru ca "nu am reusit sa cunoastem suficient de bine istoria noastra recenta". El a precizat ca i s-au adus la cunostiinta problemele CNSAS-ului si ca va face tot posibilul pentru a le rezolva, mai ales pe cele legate de finantare.

"Sunt foarte bucuros ca am fost asteptat de conducerea CNSAS care mi-a prezentat f multe lucruri interesante privind modul in care este construita si exploatata aceasta arhiva dar si problemele cu care se confrunta.

Citeste si: Iohannis, in vizita la arhivele Securitatii / FOTO

Avem de-a face cu o problema de fondri si cred ca e o problema care se poate rezolva destul de usor pentru modernizarea arhivei.

Este un lucru care se leaga de o idee de-a mea. Tin in continuare la un Muzeu al Comunismului. Va contribui cu piese, cu concepte si concluzii

Sa nu trecem prea repede peste istoria noastra recenta. Nu am reusit sa cunoastem suficient de bine istoria noastra recenta. Este nevoie de o studiere mult mai atenta si de o reconciliere cu istoria noastra recenta. Este greu de crezut ca putem pur si simplu sa trecem mai departe", a spus presedintele Klaus Iohannis.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.