Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, parasit de INCA un consilier cu notorietate? 'E dat disparut'

Inca un consilier cu notorietate pare sa il fi parasit pe presedintele Klaus Iohannis, sau cel putin sa fi iesit din scena pentru moment. Surse din Administratia prezidentiala sustin ca Mihai Razvan Ungureanu 'e dat disparut' atat la Cotroceni cat si la PNL.

In ceea ce priveste partidul, informatia ar fi confirmata de copresedintele PNL Vasile Blaga. Acesta ar fi spus ca MRU nu a mai trecut pe la partid de luni bune, desi este prim-vicepresedinte PNL, informeaza EVZ.

Interesant este ca zvonul 'disparitiei' lui Mihai Razvan Ungureanu apare in preajma aniversarii a 3 ani de la motiunea de cenzura care a inlaturat guvernul sau si a marcat sfarsitul regimului condus de Traian Basescu. Astfel este posibil ca in spatele absentei lui MRU sa stea o strategie de comunicare.

Potrivit unor surse citate de Romania TV motivele pentru 'disparitia' sa ar fi altele. El ar fi avut o cearta cu seful Cancelariei prezidentiale Dan Mihalache. Acesta i-ar fi cerut explicatii chiar in biroul lui Iohannis privind niste inregistrari compromitatoare realizate in Franta, unde Ungureanu lanseaza mesaje vehemente anti-Iohannis.

Dan Mihalache a negat insa aceste informatii, dar a confirmat ca nu l-a mai vazut pe MRU de cateva saptamani.

Mihai Razvan Ungureanu ocupa functia de consilier personal al presedintelui si a fost vehiculat ca varianta pentru ocuparea functiei de director SIE, functie pe care o detinea inainte sa fie desemnat premier de Traian Basescu.

*****

Cu toate acestea... MRU a postat ieri pe pagina de Facebook un mesaj și câteva fotografii prin care rememorează cei 10 ani de la aderarea României la UE:

"Zece ani de la semnarea Tratatului de Aderare la Uniunea Europeana.

La Luxemburg, in 25 aprilie 2005, am vorbit despre efortul enorm depus, in perioada premergatoare aderarii, de toti cei implicati si responsabili, fie oameni politici, fie functionari ai statului.

Si astazi, ca si atunci, gandul nostru se indreapta recunoscator catre ei.", a spus MRU

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.