Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis şi Blaga, ignoraţi în teritoriu. Alţi aleşi locali primiţi în PNL şi PDL

În Caraş-Severin, PNL primeşte trei consilieri judeţeni de la PPDD, dar şi un consilier local UNPR din oraşul Moldova Nouă. În Arad, PDL primeşte un primar de comună. Astfel, în doar câteva zile, în trei judeţe din Regiunea de Vest se încalcă dispoziţiile copreşedinţilor ACL cu privire la ordonanţa care permite migraţia politică a aleşilor locali.

Citeşte şi: 

EXCLUSIV – Primii doi aleşi locali primiţi în PNL în baza OUG 55/2014

Vestul rebel! Lovituri şi contralovituri pe teritoriul lui Frunzăverde

Consilierul local Flavius Bălăşoiu, din cadrul Consiliului Local Moldova Nouă, a trecut încă de săptămâna trecută de la UNPR la PNL. „A luat astăzi o decizie înţeleaptă, în interesul locuitorilor oraşului Moldova Nouă. Decizia lui este un act de curaj şi demnitate care, cu siguranţă va fi urmat şi de alţi consilieri. Îl primim cu braţele deschise şi îl asigurăm că împreună constitui o echipă puternică şi vom realiza lucruri frumoase în interesul cetăţenilor oraşului nostru“, a declarat Adrian Torma, preşedintele PNL Moldova Nouă, citat de argument-cs.ro.

În Arad, primarul comunei Vladimirescu, localitate aflată lângă municipiul Arad, a recunoscut luni că şi-a depus adeziunea la PDL. „Mai sunt de rezolvat formalităţile, dar pot să vă asigur că nu mă răzgândesc, sunt ca şi membru PDL. Am plecat de la PSD pentru că am nişte principii care, la nivelul conducerii judeţene a PSD Arad au fost încălcate. De multă vreme nu sunt dorit acolo, tocmai pentru că am principii, lucru care nu convine unora, aşa că le-am făcut pe plac, au scăpat de mine”, a declarat primarul Ioan Crişan, citat de aradon.ro.

Citeşte şi:

Cum se contrazic Iohannis şi Alina Gorghiu pe tema ordonanţei aleşilor locali

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.