Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Călinoiu, fostul președinte CJ Gorj, a fost reținut - surse

accestv.ro
calinoiu-ion

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost reținut pentru 24 de ore, susțin surse judiciare. El este bănuit de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă. Călinoiu a condus CJ Gorj în 2004-2016.

La data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 67 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, potrivit unor surse judiciare.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu a declarat organelor de cercetare penală tot ceea ce cunoștea cu privire la modalitatea de evaluare a ofertelor privind achiziția publică, având ca obiect ,,Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea județului Gorj”, în perioada 2015-2019, prin prisma propunerilor tehnice, ce au avut influență în propunerea financiară și desemnarea câștigătoare a ofertei depuse de o asociere de societăți comerciale, aspecte esențiale cauzei, mai spun sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.