Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu a DECRIPTAT mesajul lui Klaus Iohannis: 'A dat semnal că va pune tot un Guvern PSD, dacă Liviu Dragnea e îndepărtat'

cristoiu

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis membrilor PSD să scape de Liviu Dragnea și de premierul Viorica Dăncilă, instigând la o revoltă internă în partid. ”PSD a câștigat alegerile, nu am contestat niciodată acest lucru, însă actuala sa conducere abuzează de acea victorie pentru a ataca populația, pentru a ataca justiția, pentru a scoate România de pe drumul său european și euro-atlantic. Sunt însă de acord membrii PSD cu această direcție? Riscă ei să arunce România în haos doar pentru a ține în brațe această grupare care a confiscat partidul? Sau își asumă responsabilitatea înainte de a fi prea târziu?

Nu avem nevoie de instabilitate și de o criză socială prelungită. Oamenii se vor revolta și în continuare dacă sunt ignorați. PSD trebuie să înțeleagă că actuala conducere a partidului și a Guvernului este profund nocivă, cu efecte nebănuite pe termen lung. Fac pe această cale un apel la membrii PSD să ia foarte în serios protestele din aceste zile și să înțeleagă că trebuie să guverneze pentru oameni și nu împotriva lor.”, a fost mesajul transmis luni de Iohannis membrilor din PSD.

Citește și: Adrian Năstase, atac direct la Iohannis: ”Nu stiu cum a reusit sa le examineze atat de repede in recentele sale drumetii montane”

La TVR 1, la emisiunea ”România 9”, realizată de Ionuț Cristache, Ion Cristoiu a decriptat mesajul lui Iohannis. Conform lui Cristoiu, Iohannis e decis să lase PSD la guvernare, dacă Dragnea va fi mazilit.

”Klaus Iohannis dă un semnal că va pune un Guvern PSD, dacă Liviu Dragnea e îndepăratat de la șefia PSD. Ecaterina Andronescu are garanția unei grupări din PSD. E un sentiment de jenă a PSD față de Viorica Dăncilă. Orice om simplu vede că ea bate câmpii. PSD e un partid mort, nu are inițiativă.”, a spus Ion Cristoiu la TVR 1.

Citește și: O cunoscută prezentatoare îl FACE PRAF pe Klaus Iohannis: Atacuri în rafală la adresa preşedintelui – ‘E doar vina lui’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.