Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu 'A LUAT FOC' după decizia ICCJ de rejudecare a dosarului Cosma: Cere REVOCAREA Laurei Codruţa Kovesi - 's-au devoalat abuzurile'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis Kovesi bilant

Lovitură de teatră la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). După mai multe amânări, magistraţii au decis să trimită spre rejudecare dosarul familiei Cosma. În primă instanţă, Vlad Cosma încasase 5 ani cu executare, iar tatăl său, Mircea Cosma, 8 ani de puşcărie cu executare.

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Ion Cristoiu 'a luat foc' pur şi simplu. Jurnalistul spune că este vorba despre o decizie istorică ce ar trebui să ducă la revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. "E o decizie istorică. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva în justiţia română. Au fost dezvăluirile zdrobitoare ale lui Vlad Cosma despre cum se lucrează la DNA Ploieşti. De partea cealaltă, presa, unităţile militare de presă care spuneau că totul e un aranjament. Faptul că s-a trimis spre rejudecare semnifică faptul că e o lovitură dură pentru DNA Ploieşti. Încă un motiv ca Laura Codruţa Kovesi să fie revocată. S-au devoalat abuzurile celor de la DNA Ploieşti.

Efort uriaş al judecătorilor cinstiţi ca să nu mai fie confundaţi cu alde Portocală sau Zdreanţă. Condamnarea sau achitarea reprezentau greşeli. Aceasta este cea mai bună decizie. Abuzurile denunţate de Vlad Cosma nu au fost luate în seamă nici de Klaus Iohannis", a tunat Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.