Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu anunță cine va câștiga Bucureștiul: 'El va fi primar'

ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu anunță dezastrul pentru PSD și PNL la alegerile locale. Cum s-ar putea întâmpla acest lucru? Dacă Traian Băsescu va intra în lupta pentru Primăria Capitalei.

Acesta crede că după plecarea lui Sorin Oprescu, bucureștenii vor vrea un dictator, un tip extrem de hotărât. Iar Predoiu are profil mai bărbătesc. ”Venim dupa o perioada de interimat in care nimeni nu a mai condus Bucurestiul. E un sentiment de haos. Oameniii vor vrea un tip hotarat, este de părere Cristoiu. ”Acesta trebuie sa dea impresia de forta, de hotarare. Oamenii se vor intreba cum faci tu ordine in haos. Omul trebuie sa aiba experienta de conducere, iar Predoiu lasa impresia ca are. Vor fi multe discutii in campanie despre cum facem ordine in Bucuresti (...) Catalin Predoiu poate transmite bucurestenilor experienta. Are masinaria la el. Dupa dezastrul Marian Munteanu, PNL nu-si mai permite. De succesul lui Predoiu depinde succesul la sectoare. Miscarile de ieri pana azi sunt coerente. In sfarsit vad o idee”, a spus Cristoiu.

Citește și: Nașul nepoatei lui Traian Băsescu a plâns în direct, la televizor: Care a fost motivul / VIDEO

Jurnalistul a declarat, la Realitatea TV, că Traian Băsescu are sanse mari sa castige fotoliul de edil al Capitalei. ”Daca se inscrie Basescu s-a terminat jocul. Castiga sigur. Toti de la dreapta vor veni la el. Traian Basescu a dominat aceasta tara din 1998 de cand a inceput scandalul. El este unul din oamenii din Romania care nu trezeste dispret si indiferenta. Ori il iubesti, ori il urasti”. ”Traian Basescu trebuie sa ridice PMP-ul asta. Pentru el si pentru Tariceanu nu localele sunt importante, ci alegerile generale. PMP are o singura formula. Chiar daca pierde Basescu, el da posibilitate si aduce copiii (n.r. candidatii de la sectoare) in prim plan. Fara el ei nu exista. Ii aduce in prim plan si se toaca mereu povestea cu PMP care va fi folosita la toamna. Campania e un moment in care poti sa iesi mult in evidenta. E o prostie cine crede ca aceasta campanie va fi politica. In Bucuresti avem noutatea ca nu avem primar. Sentimentul in Bucuresti e ca nu mai avem nimic. Avem nevoie de unul care stie sa administreze Bucurestiul. Traian Basescu are acest pariu cu partidul. El trebuie sa ne arate noua ca stie sa faca si partid”, a completat Ion Cristoiu.

Citește și: Emma Zeicescu: Am fost în iad

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.