Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, atac fără precedent la Klaus Iohannis: situația HILARĂ în care ajunge România

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează un atac foarte dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, cel pe care îl acuză că ”sub ochii lui blegoși” acceptă ca Germania să trimită imigranți în România, imigranți care vor fi susținuți financiar de statul român cu mai mulți bani decât au mulți dintre concetățenii noștri.

Citește și: Mutarea care LOVEȘTE în mii de oameni! Un GIGANT plănuiește CONCEDIERI în MASĂ

Citește și: Mişcare de forţă a DNA: Se pregăteşte AUDIEREA lui Liviu Dragnea (surse)

”România președintelui Klaus Iohannis

… și a șefului diplomației sale, Teodor Meleșcanu, nu are mult timp pentru problemele românilor din Ucraina (acolo unde legislația locală represivă a interzis recent utilizarea limbii materne în Educație), dar își risipește energia cu un șuvoi de migranți (sosiți ilegal și neidentificați în Europa dinspre state cu potențial terorist), numai ca să satisfacă orgoliile conducerii UE, pe probleme create tot de conducerea UE. În loc să ajute direct statele lor de origine, “iluminații” de la conducerea Uniunii Europene continuă să aducă pe continent migranți din state cu cazier terorist- islamist bogat, încălcând dreptul la securitate al națiunilor Europei.

Bani la nivelul Germaniei, pentru migranții din România

Planul UE pentru România este demult pus la punct: sub ochii blegoși ai lui Klaus Iohannis, șeful Comisiei Europene Claude Juncker și Parlamentul European împing migranții ilegali spre București, Meleșcanu îi acceptă (știe sigur că nu-i cazează acasă), iar Germania vrea să “rezolve” chestiunea financiară a acestui demers făcând presiuni ca azilanții din România să primească ajutoare financiare la nivelul celor din Germania- adică sume de bani inaccesibile multor români. Reamintim că pe 09 Sept. 2017, ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere afirma că ajutoarele sociale pentru solicitanții de azil din Germania sunt ”destul de mari” și că ele trebuie să fie uniformizate pe tot cuprinsul Europei, inclusiv în România (cca 400 de euro lunar). Altfel spus, un sergent major al Reichului vrea să creeze în România (în numele “solidarității” cu Africa și Asia!), o generație de belferi-azilanți la standarde germane, cu sute de euro ajutor social lunar, cu acces gratuit la cazare și la sistemul de sănătate. Evident, dacă nu va avea bani pentru a pune în aplicare ordinul germanilor, atunci Iohannis se va îndatora din nou la Bruxelles”, scrie Ion Cristoiu, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.