Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu face deducții incendiare: Atacurile la adresa lui Cătălin Cîrstoiu sunt orchestrate de Marcel Ciolacu

Ion Cristoiu

Atacurile la adresa lui Cătălin Cîrstoiu sunt orchestrate de Marcel Ciolacu! Asta spune jurnalistul Ion Cristoiu, care analizează cel mai fierbinte scenariu, cel al eliminării lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. Deși coaliția a decis că medicul rămâne deocamdată candidat, pe surse s-au scurs informații că s-au pregăti o schimbare importantă!

Iată cum explică Ion Cristoiu situația:

"Esecul diversiunii „il retragem pe Catalin Cîrstoiu”. Acest candidat este fiul ploii. Diversiunea, pentru că a fost o diversiune de a fi restras, a esuat.

Cine este la capatul acestei diversiuni, va spun este Marcel Ciolacu. El este cel care a vrut chiar sa renunte la Cîrstoiu și a lucrat pe rupte.

Între timp, Cîrstoiu a inceput sa treaca drept un candidat PNL. Pentru Marcel Ciolacu, candidatul ideal este Piedone. De ce? Pentru că, Cristian Popescu Piedone, din punct de vedere intelelctual, cultural, Marcel Ciolacu este presedintele Academiei.

Ce s-a gandit domnul Marcel Ciolacu: Îi lucram, ii fortam pe cei de la PNL sa renunte, nu mai avem alt candidat si îl vom prijini pe Piedone”, a spus Ion Cristoiu în cadrul emisiunii sale pe YouTube.

Cătălin Cîrstoiu se victimizează

Candidatul susținut de PNL și PSD pentru funcția de primar al Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, s-a plâns luni, la Antena 3, că din „om normal” a fost „transformat în inamicul public numărul unu”, după ce averea și trecutul au început să-i fie verificate de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.