Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu lansează scenariul 'Ucraina' la prezidențiale și-l indică pe Alexandru Cumpănașu drept potențial candidat

bzi.ro
cristoiu

Ion Cristoiu a apreciat vineri la Antena 3 că pe fondul emotiei publice provocata de cazul Caracal prinde aripi o situatie politica atipica pentru alegerile prezidentiale:

  • Asistam la o campanie publica (in cazul Caracal, n.r.), nu stiu de cine dusa, potrivit caruia statul roman e neputincioas, trebuie resetat si trebuie sa vina cineva sa reseteze. Si eu sunt de acord. E un scenariu care a functionat la Paris cu Macron, venim sa daramam si pe urma o sa  vedem. In Ucraina nimeni nu a fost atent, actualul presedinte a avut un serial cu un profesor de istorie ajunge presedinte si schimba tot. L-au votat ca promite schimbarea tuturor pe un fond de lehamite si disperare.
  • Asta este la ora actuala imaginea publica care mai mult ca la Colectiv statul e viciat de la un cap la altul. De ce e mai important decat Colectivul? Atunci s-a petrecut pe termen scurt. Acum e o nebunie. Dupa balbaiala autoritatilor a venit acum balbaiala anchetei. Neincrederea populatiei a crescut din cauza anchetei.
  • Ajunge la Klaus Iohannis. Principala lovitura e la adresa lui. Nu degeaba a iesit el cu discursul de resetare. In Ucraina a castigat al treilea. Iohannis si baietii au nevoie disperata sa o tina vie in fereastra pe Dancila sa intre in turul 2. Ea va fi ajutata in permanenta de Cotroceni sa candideze. Iohannis stie, a preluat tema resetarii statului.
  • Barna a fost slab in aceasta perioada. Cumpanasu (Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Măceșanu, n.r.) e de departe profilul celui din Ucraina care poate sa darame. Nimeni nu va putea reseta decat unul nou. Nimeni din interior. Trebuie sa vina unul care macar sa dea sentimentul poporului ca va face.

Citește și: Fost criminalist-șef: Gheorghe Dincă se întărește. În 33 de ani de profesie n-am văzut așa erori .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.