Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu o deconspiră pe Elena Udrea şi anunţă: 'Dacă va supravieţui binomului...'

elena udrea rochie neagra

Ion Cristoiu face dezvăluiri şi pune un pariu uluitor. În colimatorul jurnalistului a intrat Elena Udrea. Cristoiu scrie un editorial incendiar pe propriul blog în care adresează mai multe întrebări esenţiale. "Nu știu dacă Elena Udrea va rămîne în Istorie ca om politic. Eu cred că da. După trecerea unui anume timp, în care prezentul împovărător îi va face pe români să se întoarcă la trecut cu nostalgie, dacă va supraviețui Binomului SRI-DNA, Elena Udrea are șanse să revină în prim planul politicii. Pînă atunci, pînă cînd Elena Udrea va reveni în prim planul politicii și, prin asta, va beneficia și de reevaluarea activității sale de demnitar în Guvernul Emil Boc, Elena Udrea rămîne in Istorie ca întruchipînd Femeia care admiră în chip devastator un Bărbat.

Citeşte şi: Vizită fulger la Bucureşti: Cine se întâlneşte cu Dacian Cioloş

Felul în care Elena Udrea spunea despre Traian Băsescu Domnul președinte! nu poate fi spus decît de o femeie despre un bărbat. Un bărbat despre un alt bărbat ar fi sunat a oportunism. Un bărbat despre o femei ar fi sunat a propunere rușinoasă, iar o femeie despre o altă femeie ar fi sunat a răutate. S-a zis la vremea respectivă că Elena Udrea e o premieră în Istoria postdecembristă. Nimic mai fals. Elena Udrea a avut o înaintașă într-ale admirației feminine publice față de un Bărbat.

Citeşte şi: Un miliardar anunță prăbușirea unui colos: 'E practic, inevitabil'

E vorba de Rodica Becleanu față de Ion Iliescu. În numărul din 6 decembrie 1994 al Evenimentului zilei, comentînd decizia aiuritoare a lui Ion Iliescu de a o numi de Rodica Becleanu la Departamentul de analiză politică a Președinției, scriam următoarele despre activitatea Rodicăi Becleanu ca reporter al TVR acreditat la Cotroceni: „De Ziua Naţională a României, Ion Iliescu a făcut un anunţ care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: Rodica Becleanu a fost numită la Departamentul de analiză politică al Preşedinţiei. Persoana n-are nevoie de nici o prezentare. (… ) Relatările sale despre viaţa şi activitatea lui Ion Iliescu erau leoarcă de o iubire suspinîndă. Cînd venea vorba de preşedinte, vocea Rodicăi Becleanu se încălzea de o intensă vibraţie sexuală. Cînd venea vorba, în schimb, de adversarii lui Ion Iliescu, Rodica Berecleanu era de o răutate revoltătoare, acea răutate veninoasă de care sînt în stare femeile, cînd li se dă porecla de muieri. Din această epocă tulbure a tranziţiei româneşti ne vom aminti cu groază, peste vremuri, alături de chipul copiilor handicapaţi, de vocea Rodicăi Becleanu invocîndu-l pe Ion Iliescu.”, spune Cristoiu.

Citește și: Gafă de proporţii peste Ocean: Donald Trump face prostie după prostie / VIDEO

Jurnalistul nu se opreşte aici. Vorbeşte şi despre liderul PNL, Alina Gorghiu. "S-a spus despre Elena Udrea că n-are urmașă. Nimic mai neadevărat. Lipsită de talentul de om politic al Elenei Udrea, Alina Gorghiu se zbate s-o imite pe fosta șefă a PMP în admirația publică față de Klaus Iohannis. Și ea caută să pună în formula Domnul președinte! tot ce are mai scump o femeie. Alina Gorghiu s-a dus la Iași în așteptarea Idolului de la Cotroceni, care trebuie să vină și el. Aici Alina Gorghiu s-a referit într-o conferință de presă la persoana aleasă de ea (Zoe Trahanache, ce mai încolo și încoace!) să candideze la Primăria Iașului din partea PNL, un anume Marius Bodea, șef al Aeroportului de provincie Iași. De precizat că la fel ca și Cristian Bușoi, Marius Bodea a beneficiat de sprijinul Binomului SRI- DNA pentru a i se face culoar la localele din acest an. Fostul primar, cu mari șanse de a cîștiga din primul tur, a fost înhățat de DNA. S-a întîmplat așa și cu Sorin Oprescu, și cu Marian Vanghelie și, în general, cu toți primarii PSD-iști care ședeau în calea micilor și marilor Bușoi din PNL.

Citește și: HAOS în Germania: Autoritățile spun că nu mai știu nimic despre 600.000 de refugiați

Cînd vrei să convingi opinia publică de personalitatea unui necunoscut, îl compari cu personaje cunoscute din Istoria țării sau a lumii. Despre Marius Bodea, Alina Gorghiu nu spune că e un Alexandru Ioan Cuza care se ocupă de mersul avioanelor sau un Napoleon care are în servietă mandatul de primar al Iașiului. Despre Marius Bodea Alina Gorghiu spune că e un mic Iohannis: „Atunci ieșenii au ales un anumit profil de candidat, profil pe care Marius (Bodea-nr.) îl are. Nu degeaba i-am spus la ultima vizită în Iași “micul Iohannis”, pentru că eu chiar cred că este cel mai potrivit să candideze la Primăria Iașiului, (… ).”

Biata salcie Gorghiu! N-a îndrăznit să spună că Marius Bodea e un Iohannis! Mintea ei turmentată de admirație nu poate concepe că pe lumea asta poate fi cineva un Iohannis! Mic Iohannis sau pe un sfert sau cel mult pe jumătate Iohannis, da, dar Cît Iohannis, nu", a încheiat Ion Cristoiu.

Vezi şi: Un nou candidat SURPRIZĂ la Primăria Capitalei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.