Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, sfaturi de viitor pentru Klaus Iohannis și Victor Ponta

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu îl sfătuiește pe Klaus Iohannis să-și pună pantalonii de tablă pentru a nu-i simți pe cei care se vor grăbi să-l lingușească în această perioadă. De asemenea, Cristoiu i-a oferit un sfat și lui Victor Ponta, pentru a nu-și rata viitorul politic.

”Să-și pună pantaloni de tablă pentru a nu simți limbile celor care se înghesuie să-l lingă. Spun asta deoarece pe Emil Constantinescu l-au pierdut laudele celor care voiau o ciozvârtă de la el. Emil Constantinescu le-a luat în serios și, din profesorul universitar modest pe care-l știam, s-a transformat într-un tip care se credea un fel de Alexandru Ioan Cuza consiliat de Zoe Petre. Cedând lingușitorilor, s-a înconjurat de dătători din cap. Când s-a prăbușit, toți au început să-l scuipe”, a declarat Ion Cristoiu, într-un interviu pentru EvZ.

Ion Cristoiu a ținut să-l felicite pe Victor Ponta pentru înfrângerea la scor suferită în fața lui Iohannis.

”Pe Victor Ponta l-aș felicita pentru acest mare noroc care a fost înfrângerea la scor. E prima cădere a lui Victor Ponta după ani de urcare și rămânere în vârf. Dacă Victor Ponta știe să învețe mai ales din înfrângeri, are șanse să ajungă un mare politician. O spun eu, cel care a scris, cred, zeci de pamflete împotriva lui Victor Ponta”, a mai spus Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.