Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, teorie ȘOC după divorțul PSD-ALDE: Este Tăriceanu șantajat?

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristou crede că decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a renunța la candidatura la prezidențiale pentru a-l susține pe Mircea Diaconu are în spate un șantaj la adresa liderului ALDE.

Pasul înapoi al lui Tăriceanu în cursa pentru Cotroceni are mize uriașe. Este opinia jurnalistul Ion Cristoiu care spune că în spatele strategiei liderului ALDE de a-l susține pe Mircea Diaconu ar sta un șantaj în legătură cu un dosar, dar nu unul de corupție. Cristoiu spune că nu a mai văzut un asemenea scenariu în istoria postdecembristă.

”Aceasta candidatura si tot ce se întampla acum este o gandire de strategi, a unei grupari, nu e o intamplare. Sacrificiul lui Tariceanu înseamnă că aici sunt mize uriase in joc, mize care il depasesc si pe Tariceanu si pe Dancila”, a spus Cristoiu, conform Realitatea Tv.

Intervenție SCANDALOASĂ a poliției în Slobozia! Agent: 'Când nu te supui, asta pățești'. IPJ Ialomița a deschis o anchetă internă / VIDEO

”Pretextul lui Tariceanu este penibil. În aceste conditii eu m-aș fi dus la domnul Tariceanu si i-aș fi spus, domnule președinte, vreți să vă sinucideți? Vă privește! Pentru că ce face ALDE să îl sprijine pe Diaconu, să pleci de la guvernare, să intri în combinație cu Ponta... Ce le făgăduiește Tăriceanu pe post de Moise, celor de la ALDE? Că o să câștige alegerile la anul? Că o să câștige domnul Diaconu și o să-i pună pe ei la guvernare?”, s-a întrebat jurnalistul.

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca la mijlocul acestei candidaturi surpriză al lui Mircea Diaconu ar putea fi un șantaj la adresa lui Tăriceanu.

”De dragul lui Mircea Diaconu ceva e în neregula, că nu am pomenit așa ceva în istoria postdecembrista. Există două posibilități: sau este ca și în cazul lui Crin Antonescu un santaj destul de convingator pentru Tăriceanu, nu cred că este vorba de un dosar de coruptie, sau l-a convins Mircea Diaconu că el o să ajungă președinte și că o să-l puna nu știu ce”, a mai spus Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.