Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac l-a surprins pe Urlich Lars, de la Metallica: 'Cât de tare e asta!'

captura TV
ion tiriac

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, componenţii celebrei trupe rock Metallica, au concertat la Bucureşti, pe Arena Naţională, miercuri seară, iar în aceeaşi noapte au plecat spre Viena. Sâmbătă, ei vor cânta pe arena Ernst Happel din capitala Austriei, arenă cu 50.000 locuri, potrivit digisport.ro.

Aflaţi pe aeroportul din Bucureşti, toboşarul Lars Ulrich a descoperit cu surprindere că Ion Ţiriac, cel mai bogat român, are propria compania aviatică.

Ion Ţiriac se întâlnea la turnee cu tatăl toboşarului de la Metallica, Lars Ulrich

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Aflat pe aeroportul Otopeni înainte să plece spre Viena, Ulrich a făcut o postare pe contul său de Instastory, un video în care mulţumeşte publicului de pe Arena Naţională, dar în care remarcă şi la ce nivel a ajuns Ion Ţiriac.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

"Mulţumim Bucureşti pentru o seară de rock nebună! Suntem aici, la aeroport, acum. Vedeţi ce scrie acolo? Ţiriac Air. Este o nebunie pentru că atunci când eram copil şi jucam tenis, el era un jucător de tenis. Şi juca cu tatăl meu.

Şi era antrenorul jucătorului meu favorit din anii ’70, Guillermo Vilas. Acum are numele deasupra unui hangar de avioane. Air Țiriac, cât de tare e asta! București, te iubim, o să ne vedem în curând!” , a postat Lars Ulrich, născut în Danemarca.

Citește și: Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe

Torben Ulrich, tatăl lui Lars, a fost jucător profesionist de tenis. S-a aflat la un moment dat între primii 100 de jucători în clasamentul ATP. În octombrie 1973 a ajuns până pe locul 96. Născut în 1928, Torben Ulrich a ajuns în patru rânduri în optimi de finală: '53, '56, '64 şi '68.Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa. Este a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.