Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac o DESFIINȚEAZĂ pe Simona Halep: 'Este o GLUMĂ'

www.looktv.ro
Ion Țiriac Simona Halep

Ion Ţiriac nu crede că Simona Halep va ajunge curând cea mai bună jucătoare de tenis a lumii. "Halep, numărul 1 în lume astăzi, e o glumă după părerea mea. La talentul pe care îl are, ar trebui să facă vreo 4-5 ore pe zi. Nu merge, în cartea mea de adrese eu sunt foarte ingâmfat ca antrenor, nu cunosc altul. Dar eu fără patru ore n-am facut niciun antrenament. Vilas făcea 8 ore în fiecare zi", a spus Ion Ţiriac, în cadrul emisiunii Aşii Tenisului, la Digi Sport.

Citește și: Decizie crucială pentru cariera Simonei Halep: Mutarea făcută de româncă

"După vreo zece zile o să mă întorc în sală, dar trei săptămâni nu voi juca tenis. Nu ştiu când voi pleca în Australia, dar aşa este planul, să mă duc acolo, în decembrie. Înainte mă voi antrena în România şi va veni şi Darren. Vreau să schimb ceva, să mă obişnuiesc cu fusul orar şi cu vremea, înainte de Shenzhen şi de Australia", a afirmat, joi, Halep, după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, conform Digi Sport.

Simona Halep va începe sezonul 2017 cu turneul de la Shenzhen (1-7 ianuarie), la fel cum a făcut-o şi în urmă cu doi ani, când a câştigat competiţia din oraşul chinez. Halep spune că se va pregăti mai întâi în România, unde va veni şi tehnicianul Darren Cahill, apoi în decembrie va pleca în Australia, pentru a-şi continua antrenamentele înaintea startului sezonului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.