Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac a EXPLODAT la adresa Guvernului, din cauza Euro 2020: 'Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară'

ion tiriac

Ion Țiriac a explodat la adresa Guvernului și a Companiei Naționale de Investiții. Țiriac spune că a fost la Guvern de vreo zece ori și are senzația că birocrația blochează orice șansă de dezvoltare în sport, asta în ciuda faptului că, surpriză, banii nu sunt o problemă.

Citește și: PLANUL PNL, direct în Parlament: cum vrea Guvernul Orban să DECAPITEZE conducerea ASF

"În plus, Țiriac mai spune că în contractul legat de calea ferată care să lege Aeroportul Otopeni de București mai este stipulat și faptul că lucrarea ar fi gata abia la 1 septembrie 2020.

”Dacă mă compar cu Budapesta, 23, Sofia, 7-8, noi nu avem un patinoar, am pus eu aici. Bine că nu trebuie mutat, dărâmat. Se fac nişte protecţii pentru marea cale ferată, este un contract care o să fie gata la 1 septembrie 2020.

Avocaţii constructorului sau ai Guvernului au menţionat că dacă nu se face calea ferată nu se mai joacă Campionatul European. Avem 3 meciuri, sper ca România să se califice, dar turneul final nu este în iunie? Despre ce vorbim? Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”, a spus Ion Țiriac, conform Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.