Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac face o nouă mutare surprinzătoare. Decizie de ultim moment privind turneul de la Madrid

ion tiriac

Fostul tenismen român, Ion Ţiriac, surprinde din nou lumea tenisului. Afaceristul, proprietar al turneului de la Madrid, a decis să numească un nou director al competiţiei.

Locul actualului director, Manolo Santana, ajuns la 79 de ani, va fi luat de tenismenul aflat încă în activitate, Feliciano Lopez, scrie Ziare.com, citând Baseline.

"Începând de astăzi fac parte din marea familie a Madridului. E o nouă etapă în cariera mea şi sunt nerăbdător s-o încep", a scris Lopez pe contul său de Instagram.

Decizia lui Ţiriac vine ca o surpriză,Feliciano Lopez neavând experienţă într-o poziţie atât de importantă, dar mai ales pentru că tenismenul iberic încă nu şi-a anunţat intenţia de a atârna racheta în cui. Ba chiar a avut un an bun, aflându-se pe locul 36 în clasamentul ATP.

Totuşi, ibericul va avea un an de ucenicie în 2018, când va fi asistentul lui Santana, urmând să preia frâiele turneului din 2019.

Citeşte şi: Primăria Capitalei, decizie de ULTIMĂ ORĂ după violenţele din Piaţa Victoriei. Firea RENUNŢĂ la Târgul de Crăciun .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.