Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Tiriac face radiografia ultimelor arestari. Ce asteapta de la Iohannis

tiriac

Omul de afaceri Ion Tiriac sface radiografia ultimelor arestari si sustine ca vinovatii in aceste cazuri trebuie sa restituie banii, dar sa fie judecati la comercial, nu la penal.

El considera ca Adrian Sarbu ar putea fi nevinovat pentru simplul fapt ca nu ar fi putut fi "atat de prost" pentru a face atatea greseli, iar motivul problemelor sale cu Justitia se datoreaza faptului ca are multi dusmani.

"Adrian Sarbu - prieten a fost, un mare manager, singurul manager roman care a fost la nivel international extraordinar de apreciat. Il cunosc destul de bine, ma gandesc eu. (...) Nu-i prost, sa faca asemenea greseli nu cred ca e cazul",  spus Tiriac.

El critica si modul in care a fost saltat Videanu si atrage atentia ca astfel de practici nu ar trebui sa se regaseasca in Romania anului 2015.

"Nu cred ca a avut intentia sa fuga, sa-l iei cu mascati, sa-l bagi in catuse... De ce? Nu-mi trebuie mie circul asta, ca nu sunt aici in Revolutia franceza, sunt intr-o tara democratica, in 2015. E in regula, a facut rau, trebuie sa plateasca oricine. In special daca pui lupul paznic la oi. Adica astia sunt pentru mine oamenii pe care noi i-am ales si undeva imi baga mie mana in buzunar", a mai subliniat omul de afaceri.

Tiriac a precizat si ce asteptari are de la presedintele Klaus Iohannis - vrea sa vada un presedinte "arbitru principal".

"Avem un presedinte nou, democratic ales. Am avut unul care a iesit, dupa 10 ani, care a fost un caracter, nu poti sa negi ca dl Basescu a fost un caracter, un jucator, dupa cum spune dumnealui, zdravan, si din toate punctele de vedere.

Intrebarea e pe cine vrei dumneata presedinte? Vrei un jucator, vrei un atacant, vrei un aparator? Eu, personal, as vrea un arbitru principal. Eu stiu ca are influenta in special un domn Iohannis venit acum pe un cal de popularitate foarte mare. Bravo! Sa speram ca influenta este pozitiva, ca este presedintele tuturor. Daca se baga in Executiv, nu e in regula si cadem in acelasi pacat. Daca nu se baga, e aproape pasiv", a afirmat omul de afaceri ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.