Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac promite o nouă investiţie FABULOASĂ: 'Am puse deoparte 100 de milioane de euro'

www.romania-insider.com
ion tiriac

Ion Ţiriac susţine că este pregătit de o nouă investiţie de proporţii pentru salvarea sportului românesc. Omul de afaceri spune că este pregătit să facă o investiție de 100 de milioane de euro pentru a încuraja copii să facă sport.

Omul de afaceri a mărturisit că are "puse deoparte" nu mai puţin de 100 de milioane de euro, bani pe care vrea să-i folosească pentru a ridica un campus sportiv universitar.

"Mai am puse deoparte 100 de milioane de euro pentru construirea unui campus sportiv universitar! Vreau sa facem gradinite olimpice pentru ca cei mai mici sa faca sport", a declarat Ţiriac într-o conferinţă de presă, potrivit DolceSport.

Citeşte şi: Detalii CUTREMURĂTOARE despre asasinatul din gară. Mărturii INCREDIBILE ale criminalului: 'URĂSC poliţiştii' - FOTO

Legendă a tenisului românesc, Ţiriac a declarat, cu prilejul unui simpozion, că e dispus să pună la bătaie şi unul dintre avioanele sale.

"Am pierdut un pariu cu Năstase când mi-am pus la bătaie Mercedesul! Atunci a făcut sălile de sport, iar eu nu credeam că le va face. Acum îmi pun la bătaie un avion de lux din flota pe care o dețin pentru cel care va face în România 2.000 - 3.000 de săli de sport! Eu dau avionul pe loc, ei să facă sălile!

Fostul sportiv român a investit recent peste două milioane de euro în construcţia unui patinoar în localitatea ilfoveană Otopeni. De altfel, în momentul de faţă, patinoarul ridicat de Ţiriac este singurul care poate fi utilizat la meciuri oficiale de către sportivii din Capitală.

Citeşte şi: Lovitură INCREDIBILĂ pentru Ilie Năstase. Decizia OFICIALĂ a Federației Internaționale de Tenis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.