Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac s-a dezlănțuit: 'Eu sunt atât de inteligent încât îmi dau seama când sunt prost'

www.romania-insider.com
ion tiriac

Ion Țiriac continuă războiul început după ce Federaţia internaţională de tenis (ITF) a adoptat proiectul de reformă a Cupei Davis care modifică în totalitate formatul competiţiei, informează Digi Sport.

”Uite handicapații ăștia au vândut singurul asset pe care îl avea Cupa Davis. Vinzi Cupa Davis după 120 de ani. Am fost singurul care s-a ridicat și le-am spus ”eu sunt atât de inteligent încât îmi dau seama când sunt prost. Și când sunt prost, îl las pe altul să îmi facă treaba”, a spus Ion Țiriac, într-un interviu acordat lui Virgil Stănescu.

Tensiunile escaladează - China cere SUA să înceteze să-şi mai încordeze muşchii în Marea Chinei de Sud

Pentru noul format al Cupei Davis, ITF a semnat un parteneriat cu grupul de investiţii Kosmos, condus de fotbalistul spaniol Gerard Pique (FC Barcelona), care va asigura 3 miliarde de dolari (2,5 miliarde euro) pentru următorii 25 de ani.

Jucătorii vor avea garantată suma anuală de 20 milioane dolari (17 milioane euro), federaţiile naţionale urmând să beneficieze la rândul lor din acest parteneriat.

Aceste modificări au fost susţinute de cei care şi-au dorit o competiţie cu o durată redusă, mai puţin constrângătoare şi mai benefică din punct de vedere financiar, însă s-au lovit de de opoziţia adepţilor unui format istoric, deseori plin de emoţii, dar contestat de unele vedete ale tenisului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.