Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Valentin Voicu îî solicită primarului Daniel Florea să înceteze să mai cheltuie banii cetățenilor Sectorului 5 pe paraghelii cu scop electoral

facebook.com
daniel florea

Consilierul General ALDE Ion Valentin Voicu îî solicită primarului Daniel Florea să înceteze să mai cheltuie banii cetățenilor Sectorului 5 pe paraghelii cu scop electoral.

''Îi solicit public primarului Daniel Florea să înceteze să mai cheltuie banii cetățenilor Sectorului 5 pe paraghelii cu scop electoral. Cetățenii și copiii lor au nevoie de locuri de joacă modernizate, au nevoie de unitați de învățământ renovate și la standarde europene, au nevoie de reabilitarea blocurilor, au nevoie de pază în unitățile de învățământ și în parcuri.

Primarul Florea face paranghelie de 280.000 de euro în timp ce spațiile verzi și parcurile sunt un dezastru .

Cu ocazia zilei de 24 Ianuarie din acest an, edilul a ridicat miza.

De la cei 42.000 de euro cheltuiți în anul Centenarului, acum dă lovitura serbând Mica Unire cu 280.000 de euro.

Într-un decor ce va reproduce o stână, se vor servi preparate culinare din partea politicianului cu cel mai pronunțat cult al personalității.

Citește și: Peste 160 cazuri de gripă confirmate la nivel național de la începutul sezonului

Una dintre explicaţiile costului mărit e că evenimentul va ţine trei zile, între 24-26 ianuarie. Potrivit caietului de sarcini publicat pe site-ul Centrului Cultural pentru Tineret „Ştefan Iordache”, subordonat Primăriei Sectorului 5, Mica Unire va fi sărbătorită în cele trei zile în Parcul Sebastian, de la ora 12.00 la ora 21.30.

De asemenea, mulți artiști vor concerta pe banii Primăriei Sector 5 ca la un eveniment de mari proporții.

Nu ne rămâne decât să ne întrebăm decât despre cât de mult merită sărbătorit acest mandat al domnului Daniel Florea căci înțelegem prea bine că nu mai găsește o altă ocazie de festivități până la încheierea acestui mandat.

În condițiile în care s-a tot plâns de bugetul Primăriei Sector 5, care să fie sursa acestor sume și cui va folosi cheltuirea banului public într-un mod atât de păgubos?

Sectorul 5 arată de parcă nu ar aparține acestui oraș, locurile de joacă sunt nesigure ori lipsesc. Parcurile sunt neîngrijite, iar locuitorilor li s-au luat și locurile amenajate pentru patrupedele lor.

Cu astfel de eveniment ce se mai poate rezolva încât oamenii să uite acești 4 ani?

Acești bani se puteau folosi în alt scop dacă tot există.

Dar, primarul Florea preferă să arunce banii discreționar pe firme care să creeze iluzii în loc să investească în siguranța și condițiile din școli, creșe sau grădinițe.'', a scris Voicu Ion Valentin, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.