Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene, după atacul lui Ludovic Orban la aleșii locali PSD: Suntem oameni gospodari și nu ne lăsăm în baza voastră

facebook.com
Ionel Arsene

Liderul CJ Neamț, Ionel Arsene, a respins marți acuzațiile premierului Ludovic Orban la adresa administrațiilor PSD care au lăsat comunitățile pe care le conduc în „comuna primitivă”.

„Penibilul nostru premier! Domnule Orban, ați cuvântat ceva despre administrațiile locale conduse de PSD, despre problemele acestor comunități, pe care Guvernul ce-l conduceți le neglijează total! Domnule Orban, noroc că suntem oameni gospodari și nu ne lăsăm în baza voastră, că ar fi vai și amar de viața oamenilor care ne-au ales să îi reprezentăm!

Află, stimate premier, că am făcut în Neamț, în acest mandat de președinte de Consiliu Județean, ce nu au făcut mulți liberali la un loc. Infrastructura rutieră nemțeană e modernizată, la momentul actual, în procent de 90%. Guvernarea PSD a alocat județului pe care îl reprezint, prin PNDL, sume pe care nu știți să le citiți, ca să modernizăm localitățile nemțene. Avem grădinițe, școli, parcuri, dispensare apărute datorită muncii mele și a colegilor mei social-democrați, care conduc primării! Și lista obiectivelor e lungă.

Important este că am făcut și voi face tot ce e omenește posibil pentru ca nemțenii să fie mulțumiți de nivelul de trai, de o infrastructură adevărată și mai vreau să știe că nu îi voi abandona niciodată, așa cum ați făcut-o dumneavoastră, lăsându-i fără spital, în grele suferințe! Asta e realitatea, nu ceea ce aberați în fața camerelor de luat vederi! Cu toții am așteptat strategii coerente și rezultate, dar ați știut doar să vă bateți joc de o țară întreagă. Rușine, PNL!”, a scris Arsene pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.