Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene lovește PNL cu sete: Măi băieți, voi sunteti sănătoși la cap?

Vestea.net
ionel arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, acuză PNL că a girat numirea unui patron de pompe funebre la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. El promite că imediat ce spitalul va reveni la Consiliul Județean va numi un alt manager.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

„Sunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu.

Mă întreb retoric, firește, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele și manichiuristele din PNL,(așa cum a făcut Grindă la Vrancea) pentru că recunosc, la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am așteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul Sănătății nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Județean și l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire și pompe funebre?

Nemțenii mor și se imbolnăvesc pe capete iar voi inconștienților puneți să se ocupe de viața oamenilor un domn specializat în înmormântări?! Cum vă uitați în ochii medicilor din Spitalul Județean, oameni cu o înaltă expertiză profesională și morală când ați pus să-i conducă un om fără nici o calificare în domeniul sănătății!

Măi băieți voi sunteti sănătoși la cap? Poate se mai fac greșeli cu oameni nepricepuți și mediocri numiți pe funcții (a se vedea cazul actualului prefect) dar acum când suntem în această situație dramatică, astfel de erori sunt nepermise, șocante și de-a dreptul iresponsabile.

Îmi cer eu iertare nemțenilor și personalului din Spitalul Județean Neamț și vă promit că imediat ce Spitalul județean va reveni la Consiliul Județean, îl voi demite de urgență pe acest om si voi numi un manager cu pricepere în domeniul sănătății!

Ați reușit din nou să faceți județul de râsul țării, LEPRELOR GALBENE!!! Rușine să vă fie !!!”, a scris Arsene pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.