Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului: 'Mergeţi la vot şi votaţi în siguranţă candidaţii PNL!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ionel Danca

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a declarat, vineri, la Focşani, că judeţul Vrancea a fost izolat din punctul de vedere al investiţiilor şi se află pe ultimele locuri din ţară în ceea ce priveşte investiţiile străine, informează Agerpres.

"Mult prea mult timp, judeţul Vrancea a fost izolat din punct de vedere al investiţiilor şi se află pe ultimele locuri din ţară la nivelul investiţiilor străine directe atrase. Judeţul Vrancea, la nivelul anului 2018, după 10 ani de aderare la Uniunea Europeană, avea un volum al investiţiilor străine atrase de doar 120 de milioane de euro, în comparaţie cu două miliarde de euro la Cluj, cu multe alte miliarde în alte judeţe din ţară. La acest capitol, domnul Oprişan poate fi întrecut doar de Vaslui, care are o cifră mai mică, respectiv 62 de milioane de euro", a declarat Ionel Dancă.

Acesta i-a îndemnat pe vrânceni să iasă la vot şi i-a asigurat că autorităţile au luat toate măsurile necesare pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

"Sunt convins că la următoarea venire a mea în Vrancea, Cătălin Ştefan va fi preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, iar Ion Ştefan va fi primar al municipiului Focşani. Vreau să transmit un mesaj foarte clar focşănenilor, şi vrâncenilor şi moldovenilor mei, în general: nu există risc de infectare cu coronavirus la vot mai mare decât la supermarket, la mall, la biserică sau la piaţă. Nu există risc, toate autorităţile au luat măsuri de dezinfectare, de asigurare a tuturor măsurilor necesare pentru a limita infectarea cu COVID-19. Mergeţi la vot şi votaţi în siguranţă candidaţii PNL", a spus Dancă.

La rândul său, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, candidat la Primăria Municipiului Focşani la alegerile locale de duminică, a făcut un apel către vrânceni pentru a vota candidaţii PNL Vrancea.

"Soluţia este una singură: votaţi echipa PNL, Cătălin Toma la Consiliul Judeţean şi Ion Ştefan la Primăria Municipiului Focşani şi, cu ajutorul acestei echipe, vom reuşi să implementăm proiecte în judeţul Vrancea şi municipiul Focşani. Împreună vom reuşi să deschidem judeţul Vrancea şi municipiul Focşani. Sper ca pe data de 27 septembrie, printr-un vot masiv dat echipei PNL, să reuşim să eliminăm această caracatiţă administrativă PSD-istă din judeţul Vrancea şi municipiul Focşani. (...) Un vot schimbă tot", a afirmat Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.