Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă și Șerban Nicolae s-au ciocnit la Antena 3: Nu luăm lecții de economie de la PSD / Vă dau două exemple elementare de judecată greșită

psd pnl

Șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă, a avut vineri la Antena 3 un schimb de replici pe teme economice cu senatorul PSD Șerban Nicolae.

„Nu luam lectii de economie de la PSD”, a spus Ionel Dancă, care i-a acuzat pe social-democrați că din cauza lor deficitul bugetar a crescut. „As vrea, daca se poate, sa nu fiu intrerupt de lozinci, de lozincari”, a reacționat Șerban Nicolae.

Dancă a indicata că PNL a luat toate măsurile economice la timp. Șerban Nicolae a acuzat un mod de gândire „arogant si rudimentar” din partea PNL-iștilor. Șeful Cancelariei premierului a precizat că liberalii s-au consultat „cu toate lumea care are compentențe”.

„Va dau doua exemple elementare de judecata gresita. Nu s-a vorbit niciodata de folosirea rezervelor BNR, or daca nu le folosesti in criza atunci la ce mai faci rezerve? Se vorbeste de impactul bugetar al cresterii pensiilor. Cresterea veniturilor e vazuta ca un lucru de PNL, ca aruncatul banilor pe fereaastra. Insa banii se intorc in economie, nu e o pierdere, oamenii cheltuie, consuma”, a declarat Șerban Nicolae.

Citește și: PSD, UDMR și Pro România își unesc forțele pentru o mutare politică de proporții: creșterea cu 140% a ISR .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.