Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Ganea, fost internațional, i-a criticat pe jucătorii României: 'Dacă eram selecționer, Nicolae Stanciu nu intra în lot'

Fanatik
ionel ganea

Ionel Ganea, fost internațional, i-a criticat pe jucătorii României care au fost prezenți în campania de calificare pentru participarea la Campionatul European de la anul, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Fostul atacant consideră că, în afara lipsei de formă și a jocului slab prestat de jucătorii noștri, nu a văzut nici dăruire din partea lor. Acest aspect a fost decisiv în îndeplinirea obiectivului. Ionel Ganea s-a supărat cel mai rău pe fotbaliștii care puteau face diferența, Nicolae Stanciu, Claudiu Keșeru și Ciprian Deac. ”Stanciu, când vine la echipa naţională, nu are realizări! E format în România, s-a lansat din România, de ce nu-şi ia altă cetăţenie? Eu dacă eram selecţioner, Stanciu nu era în primii 18! Măcar să tacă din gură, în locul lor nu mai dădeam interviuri de ruşine!

Şi Keşeru, la fel, joacă bine la club, vine la naţională nu face nimic. Stanciu joacă în Liga Campionilor, Deac joacă în Europa League, este campion al României, ar trebui să ardă pământul când joacă, dar nu se vede nimic, unde-i dorinţa aia când pui tricoul naţionalei şi îţi cântă imnul? Păi, mie mi se zbârlea părul!” , a declarat Ionel Ganea la Digi Sport, care i-a numit pe posibilii înlocuitori ai lui Cosmin Contra:

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

”Toată lumea îl împuşcă pe Cosmin! Aş vrea să rămână, se pricepe la fotbal. Poate se trezeşte şi el şi va pregăti viitorul. Bagă, mă, tineri, măcar pierzi aşa cu tineri, şi nu i-aş mai pune obiectiv, l-aş lăsa să construiască o echipă. Dacă nu rămâne el, aş vedea unul dintre Gică Hagi şi Dan Petrescu, oameni care au făcut performanţe”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.