Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionela Arcanu, ieșire dură, după ce Tudorel Toader i-a retras acreditarea: 'Știu că asta vă deranjează'

Facebook
Ionela Arcanu

Mesaj dur transmis de jurnalista Ionel Arcanu, care, ieri, a rămas fără acreditarea de la Ministerul Justiției. Aceeași măsură a fost luată și pentru jurnalistul Ovidiu Oanță. Explicația ministrului Justiției? Cei doi au deranjat conferințele de presă la care au participat. Mai exact, cei doi jurnaliști au adresat întrebări, chiar dacă li s-a spus că evenimentele la care iau parte nu vor avea sesiune de întrebări și răspunsuri. Ulterior, Toader a revenit asupra deciziei privind acreditările. Întreaga situație a degenerat într-un scandal monstru.

Citește și: CUTREMUR după decizia lui Tudorel Toader: Victor Ciutacu, Dan Andronic, Radu Tudor și Emilia Șercan au EXPLODAT la adresa ministrului Justiției

"De doi ani, de cand a preluat mandatul de ministru al Justitiei, nu a fost O DATA dispus sa imi raspunda concret si complet la vreo intrebare. S-a fastacit, mi-a intors spatele, dar refuzul de a-mi reinnoi acreditarea a intrecut orice limita. A facut dintr-o institutie publica propria mosie si si-a permis sa imi blocheze activitatea de reporter acreditat pe Justitie. Domnule ministru Tudorel Toader, nu am nevoie de nicio stampila pentru a-mi face meseria cu incisivitate si obiectivitate! Stiu ca asta va deranjeaza! Va urma", scrie Ionela Arcanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.