Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Lupescu: 'E clar că lipseşte un concept, e clar că Negoiţă nu a pus oameni pricepuţi acolo'

www.romaniatv.net
Ionuț Lupescu

La finalul anului fotbalistic din Liga 1 Betano, Ionuţ Lupescu a tras linie şi a vorbit despre momentele dificile cu care se confruntă Dinamo. Fostul internaţional spune că a identificat principala cauză care a condus la actualele probleme. Vinovat este Ionuţ Negoiţă, patronul ”câinilor”, scrie Mediafax.

Modul haotic de a schimba fotbaliştii şi antrenorii au făcut din Dinamo o echipă cu şanse infime la primele 6 locuri şi, implicit, la calificarea în play-off: "E clar că lipseşte un concept, e clar că Negoiţă nu a pus oameni pricepuţi acolo. Eu nu pot să înţeleg cum să schimbi aşa, atâţia în 6 luni, şi antrenori, şi jucători. Nu are cum să meargă treaba", a declarat Lupescu pentru Telekom Sport.

Citește și: Mai mulți jucători de la academia Dinamo vor merge în cantonamentul din Antalya

Deşi nu ascunde faptul că este în continuare un susţinător al echipei pentru care a evoluat 8 ani, Lupescu analizează obiectiv situaţia. Nici măcar Mircea Rednic nu are capacitatea de a redresa echipa într-un astfel de moment. "Aş vrea să ajungă în primele 6, dar dacă mă uit pe clasament cred că e aproape imposibil. În special dacă joacă cum au jucat până acum. Şi mi-e greu să cred că va putea să facă Mircea în perioada asta scurtă, să aducă jucători, să îi omogenizeze în aşa fel încât să câştige punctele necesare. Mai ales că nu mai depinde numai de Dinamo", a încheiat Lupescu.

Dinamo a încheiat anul 2018 pe locul 11, la 9 puncte de ultimul loc de play-off. În ultimele 5 etape ale sezonului regulat, ”câinii” vor întâlni Poli Iaşi, Sepsi, FC Botoşani, Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.