Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Lupescu, ironia anului la adresa lui Burleanu: ”Într-o țară în care toată lumea știe fotbal și politică, șeful FRF se pricepe doar la poltică”

www.romaniatv.net
Ionuț Lupescu

Atac devastator al lui Ionuț Lupescu, la adresa actualului șef al FRF, Răzvan Burleanu. Kaiserul povește cum, pe vremea când era director la UEFA, Burleanu venea mieros la el acasă ca să-i ceară sfaturi și îl ruga să-i introducă și pe el în lumea conducătorilor fotbalului european.Acum, Burleanu încearcă orice, doar ca să scape de contracandidatul său.,,Mai întâi a vrut să mă elimine din cursă la masa verde, prin schimbarea statutului. Acum, pregătește plângeri penale și dezafiliază cluburi sau le interzice să participe la Adunarea Generală. Mă aștept chiar să se încuie pe dinăuntru, în Casa Fotbalului. În privința acuzațiilor sale, trebuie spus adevărul, iar acesta este următorul: în timp ce, cu o mână ridică sabia la anumiți contractori ai Federației, cu cealaltă le semnează prelungiri de contracte, după cum au dovedit cei învinuiți public. Așa a procedat și în cazul meu. Acesta este justițiarul de carton, aflat în fruntea Federației. Este cel pe care am făcut greșeala să-l primesc în casa mea, când îmi cerea sfaturi despre cum să conducă Federația (pe care oricum nu le-a aplicat), același care venea la UEFA să-l ajut să stabilească relații personale cu Michel Platini, același care spunea mieros că fotbalul românesc are nevoie de competența mea. Doar pentru că sunt contracandidatul lui, acum sunt infractor,,, spune Ionuț Lupescu.

Acesta adaugă că nu se simte intimidat de acțiunile disperate ale lui Burleanu și că scopul lui e să-și vadă de întâlnirile cu oamenii din fotbal, așa cum a făcut încă de la începutul acestei campanii, pentru șefia FRF. ,,Ședința Comitetului Executiv este o nouă încercare a președintelui FRF de a mă denigra, cu scopul de a acționa penal împotriva mea, pentru a-și crea un culoar favorabil în competiția electorală. Candidatul Răzvan Burleanu pur și simplu nu poate suporta concurența.Îl anunț pe acesta că nu mă las intimidat de tacticile lui staliniste, indiferent câte zileși nopți își va mai petrece prin subsolurile Federației, să scormonească în arhive. Nimic din ce prezintă nu este în afara legii, iar singurul care prejudiciază atât material, cât și moral, Federația și fotbalul românesc este chiar domnia sa. Pentru actualul președinte al FRF, vorbesc delațiunile, gafele, lipsa de respect față de valorile fotbalului românesc, jignirile, amenințările, scandalurile și, mai presus de toate, eșecurile. Este trist că într-o țară în care toată lumea știe fotbal și politică, există un singur om care se pricepe doar la politică, iar acela este chiar președintele Federației Române de Fotbal..,,

Alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal au loc pe 18 aprilie, în București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.