Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Popa, după egalul cu Dinamo: 'Le dau nota 10 jucătorilor mei la istorie şi 8 la fotbal'

www.click.ro
Ionuț Popa

Antrenorul ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, luni, după remiza cu Dinamo, scor 0-0, că el le acordă nota 10 jucătorilor săi la istorie şi 8 la fotbal, pentru partida cu formaţia "alb-roşie".

"Din ultimele şapte partide jucate, am pierdut un singur meci, la Cluj, se ştie în ce condiţii şi vreau să-i felicit pe jucători. Dar vreau să vin cu două amănunte, înainte de fotbal. Pentru că sunt amănunte care pe mine m-au încântat. Am avut în această săptămână două şedinţe împreună cu jucătorii şi antrenorii, teoretice. Una vizând revoluţia de acum 28 de ani, ca temă, şi a doua despre viaţa şi moartea Regelui Mihai. Jucătorii mei s-au prezentat execelent din punct de vedere istoric şi vreau să-i felicit. Pe lângă faptul că s-au antrenat, am avut şi două lecţii, ca la şcoală, 50 de minute, în care jucătorii au dat nişte răspunsuri exacte. Din punct de vedere al cunoştinţelor istorice le dau nota 10 jucătorilor, iar astăzi 8. Eu îmi dau un 5, ca un student rebel, să trec examenul", a declarat Popa, la Digi Sport, conform News.ro.

Citește și: ACS Poli Timişoara şi Dinamo au terminat la egalitate, 0-0: Oaspeţii rămân în afara play-off-ului

El regretă faptul că nu a putut participa la înmormântarea Regelui Mihai: "Îmi exprim dragoseta faţă de toţi bucureştenii, de toţi cei care au participat la înmormântarea Regelui Mihai. Mie îmi pare foarte rău că nu am reuşit să particip. Tatăl meu l-a cunoscut foarte bine. Eu m-am născut în spatele castelului de la Săvârşin, i-am cunsocut în 2001 pe rege şi pe regină şi îmi pare foarte rău că a plecat dintre noi un om extraordinar. Toată echipa mea a suferit acest moment."

Despre emciul cu Dinamo, Popa a afirmat că i-au plăcut de la oaspeţi trei jucători şi de la Poli a remarcat toată echipa.

"Am dominat jocul, pe un teren foarte greu, desfundat, au depus eforturi extraordinare şi cred că tuturor celor prezenţi le-a plăcut jocul. Mie îmi pare rău că atitudinea arătată astăzi nu s-a manifestat şi în alte jocuri, echipa ar fi fost în altă poziţie. Dinamo este o echipă cu jucători valoroşi, mi-au plăcut astăzi în special Mahlangu, Katsikas şi Hanca, foarte mult mi-au plăcut de la ei, iar de la noi întrega echipă. Valentin Creţu este o poveste tristă, nu mai vreau să vorbesc, el are probleme familiale. Poate sunt eu mai dur şi nu l-am înţeles şi l-am învoit. Dacă a avut probleme familiale, îi doresc numai bine. El a trimis o hârtie la club să se învoiască până pe data de 18. Probabil căd e mâine vine, dar de mâine noi luăm vacanţă. Acest an îl împărţim în două: în prima parte, sezonul trecut, am obţinut rezultate neaşteptat de bune şi partea a doua, în care am aşteptat să vină rezultatele bune, dar uneori nu au fost", a precizat tehnicianul.

FC Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, luni, în deplasare, cu ACS Poli Timişoara, ultimul meci al etapei a XXII-a şi din 2017, din Liga I. Echipa dinamovistă rămâne pe locul 7 în clasament, în afara poziţiilor de play-off (primele 6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.