Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Radu, căpitanul naționalei U-21, a dat lovitura: se transferă la o mare echipă a Europei

fcinter1908.it
ionut radu

Florin Răducioiu (49 de ani) confirmă varianta lansată miercuri de presa italiană: Ionuţ Radu (21 de ani) se întoarce la Internazionale Milano!

Citește și: Numire importantă la ANAF - Daniel Mihail Tudor a fost numit șef al Direcției Generale Antifraudă Fiscală

Membru al departamentului de scouting al lui AC Milan, fostul atacant al Generaţiei de Aur e bine conectat la fotbalul italian, iar informaţiile pe care le deţine spun că Inter l-a răscumpărat pe portarul naţionalei de tineret. Acum, susţine Răducioiu, Lucciano Spalletti e omul care decide momentul în care Radu va face pasul spre postul de titular: "Au hotărât să îl răscumpere. Va hotărî Spalletti dacă va rămâne la Inter. Nu ştiu ce va fi cu el. Dar îl aşteaptă un turneu final. O să mergem toţi. Şi eu, şi foşti mari jucători, în frunte cu Hagi, pentru că e şi băiatul lui acolo şi vom sta alături de tricolorii mici.

E incredibil. L-am văzut pe Radu şi cu Inter, şi cu Milan pe viu. Are o personalitate ieşită din comun şi calităţi extraordinare. L-am văzut şi acum, cu Napoli, la TV. A salvat trei goluri incredibile. Viitorul, România va avea pe viitor un mare, mare portar. Au înţeles şi italienii, un pic mai târziu, că trebuie să investească în tineri.

E un jucător care a avut o evoluţie extraordinară în acest an. I-a crescut şi cota, valoarea pe piaţa transferurilor. E un lucru extraordinar. Noul Tătăruşanu l-aş numi. La o asemenea vârstă, aşa tânăr, să te impui şi să fii titular în Serie A nu e simplu şi cred că e prima dată când avem un asemenea jucător", a declarat Răducioiu, la Telekom Sport.

Conform presei italiene, Internazionale Milano a hotârât să activeze clauza de răscumpărare, de 12 milioane de euro, prin care-l aduce pe Radu înapoi pe "Giuseppe Meazza". Românul a fost vândut în acest sezon la Genoa, cu opt milioane de euro, dar clubul din Milano s-a pus la adăpost prin păstrarea clauzei care, acum, se dovedeşte foarte importantă. Cel mai probabil, Radu va mai fi împrumutat timp de un sezon, posibil tot la Genoa, fiind 'programat' să revină la Inter în sezonul 2020/2021, când veteranul Samir Handanovic va ajunge la 36 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.