Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Cristache 'l-a reangajat' pe Ion Cristoiu în fruntea Revistei Historia: Seniorul a fost concediat săptămâna trecută 'din greşeală'

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu revine în fruntea revistei Historia, pe care a fondat-o, dar de la care fusese concediat în urmă cu o săptămână fără nicio explicaţie. Aflat în studioul emisiunii România 9, seniorul presei a povestit că întreaga poveste cu concedierea a fost o greseală şi că situaţia nu a fost cunoscută de conducerea trustului Adevărul Holding. În urmă cu o săptămână, Ion Cristoiu a povestit despre concedierea sa în cadrul aceleiaşi emisiuni, astfel că, jurnalistul i-a mărturisit realizatorului Ionuţ Cristache că reangajarea la Historia se datorează în mare măsură emisiunii România 9.

Citește și: Adio, dosare penale! Cum ar putea scăpa Dragnea nepedepsit

''Cred că un rol deosebit l-a avut această emisiune. Chiar în seara în care vă povesteam am primit pe whatsapp de la domnul Burci un semn că vrea să vorbească cu mine, m-a sunat după emisiune, era vesel, mi-a spus că el nu a ştiut nimic şi că aşa ceva nu se face. A spus că a fost o iniţiativă a administratorului special, pe care a dat-o afară. Eu i-am spus că nu ţin neapărat la acel post, dar domnul Burci a insistat şi chiar m-a sunat în fiecare zi ca să mă ţină la curent cu evoluţia situaţiei. Astăzi dimineaţă, m-a sunat adjunctul meu, domnul Ion Ioniţă, cel care m-a anunţat despre concediere, şi mi-a zis, că a fost o decizie a administratorului special, dar că treburile s-au rezolvat şi că de mâine (joi - n.r.) fac şedinţă de sumar. Ei mi-au trimis un rând de adrese şi acasă prin care am fost informat că de suspendă acea decizie prin care eram dat afară'', a povestit Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.