Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Cristache, răspuns pentru cârcotași: 'Nu mor să rămân în TVR, dar nici nu pot să asist catatonic la niște acțiuni pe care eu le consider abuzive'

TVR
Ionut Cristache

Jurnalistul TVR Ionuț Cristache și-a motivat gestul de a acționa în instanță televiziunea publică pentru a muta emisiunea sa din nou la ora 21.00, așa cum era inițial. Cristache susține că „nu poți să ai un contract cu clauze de audienta pentru un anumit tronson și cineva să pretindă de la tine să-ți îndeplinești aceleași ținte pe un troson total opus”.

""s-a trezit si Cristache sa dea in judecata TVR! Ia uitati si la asta, vrea sa ca grila TVR sa fie facuta de instanta...ahaha, ce tantalau!"

S-au adunat cateva atacuri in registrul acesta si cred ca e nevoie de explicatii. Nici pomeneala. Nu m-am nascut in prime-time, nu mor sa raman in TVR, nu ma definesc luptele de orgolii, dar nici nu pot sa asist catatonic la niste actiuni pe care eu le consider abuzive cum, probabil, le voi dovedi.

Actiunea mea de mutare inapoi la 21.00, a fost una simpla. Nu a fost pentru tronson, a fost pentru un principiu. Nu poti sa ai un contract cu clauze de audienta pentru un anumit tronson si cineva sa pretinda de la tine sa-ti indeplinesti aceleasi tinte pe un troson total opus, peste noapte. Asta a fost tot, in asta s-a rezumat actiunea mea impotriva TV din instanta.

Imi dau seama ca prin haosul generat de actuala clasa politica, imaginea institutiei are si mai mult de suferit si mi-as fi dorit ca acest episod care ma priveste sa nu existe, dar , din nefericire, asa au inteles unii si altii sa abordeze "problema Cristache."

P.S Sper ca ne mai este permis, in aceasta tara sa ne aparam!”, a spus Ionuț Cristache, pe pagina sa de Facebook.

Context

Precizările acestuia vin după ce Adelin Petrișor, jurnalist TVR, a avut un comentariu pe acest subiect (mai multe aici). Cristache a înaintat o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 pentru o ordonanţă preşedinţială cu cererea de a anula hotărârea Comitetului Director al TVR prin care emisiunea i-a fost mutată de la ora 21:00 la ora 17:00. Judecătoria a respins cererea lui Cristache (mai multe aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.