Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Lupescu dă lovitura după umilința de la alegerile pentru FRF! Unde ar urma să se angajeze 'Kaiserul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ionuț Lupescu

Lupescu a pierdut bătălia cu Răzvan Burleanu pentru președinția Federației Române de Fotbal, dar are viitorul asigurat, scriu jurnaliștii de la Digi Sport. Nu va reveni la UEFA, acolo de unde Burleanu l-a acuzat că nu și-a dat demisia, însă are șanse mari să ajungă la FIFA.

Ionuț Lupescu a renunțat la postul de Director al Comisiei Tehnice de la UEFA pentru a candida la președinția Federației Române de Fotbal și nu puțini au fost cei care i-au spus fostului mijlocaș că a făcut o greșeală atunci când a renunțat la un post excelent pentru a intra într-o cursă pe care nu are șanse să o câștige. Din păcate pentru "Kaiser", Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat și va fi șeful FRF pentru încă patru ani, iar acum toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu Lupescu.

Klaus Iohannis, mesaj tranșant pentru SUA: publică cifrele reale

Întrebat imediat după alegeri dacă va reveni la UEFA, Lupescu a răspuns sec: "Deocamdată, mă duc acasă". De altfel, Thomas Giordano, ofițerul de presă de la UEFA, a confirmat în urmă cu câteva zile și faptul că "Lupescu nu se va întoarce pe postul de la UEFA dacă va pierde alegerile FRF".

Kaiserul va ajunge însă cel mai probabil la FIFA, conform informațiilor furnizate de colegii de la Digi Sport Matinal. N-ar fi prima dată când fostul mijlocaș al Generației de Aur ar coopera cu forul internațional. În 2014, Ionuţ Lupescu a făcut parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA care a analizat toate cele 64 de partide de la Cupa Mondială din Brazilia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.