Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu îi cere Alinei Gorghiu să nu rupă majoritatea PNL - USR din Pitești

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, ales pe liste în județul Argeș, vrea să discute cu noua șefă interimară a filialei județene PNL, Alina Gorghiu, astfel încât alianța locală dintre foștii parteneri de guvernare să se mențină.

„PNL Argeș o nouă conducere interimară și sper ca aceasta să păstreze la nivel local alianța cu USR și să facem împreună opoziție la PSD, care conduce județul și Piteștiul de 32 de ani. PSD este răspunzător pentru rămânerea în urmă a Argeșului și a Piteștiului. Conflictul intern din PNL nu e de interes pentru argeșeni, însă ce aș vrea să văd e o poziție clară din partea noului președinte interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu: mergem în continuare împreună sau își dorește și aici o alianță cu PSD, după modelul național”, a scris Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

„În consiliul local de la Pitești, USR și PNL au o majoritate stabilă, care susține proiectele bune pentru Pitești și are și puterea de a opri inițiativele dăunătoare și risipa banilor publici de către primarului PSD. Împreună administrăm Câmpulungul, cu majoritate în consiliu, primar și viceprimar, împreună avem majorități în mai multe localități din Argeș. O aștept pe doamna Alina Gorghiu, senator de Timiș, la Pitești, la o discuție despre politica din Argeș. Argeșenii așteaptă și ei alegerea PNL pentru Argeș - USR sau USL”, a adăugat liderul deputaților USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.