Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu îl avertizează pe Dacian Cioloș: 'Orice încercare de scindare a USR, un serviciu direct pentru PSD și PNL'

Ionuț Moșteanu

Orice încercare de scindare a USR ar fi un serviciu direct făcut celor de la PSD și PNL, spune vicepreședintele partidului Ionuț Moșteanu, după ce mai mulți parlamentari proveniți din PLUS au discutat la Bruxelles cu Dacian Cioloș: „Cred că ar fi o nerozie să rupă cineva USR”.

„Partidul PLUS nu mai există. A fostr radiat din Registrul Partidelor. A fost o fuziune care s-a încheiat. Avem un singur partid - USR. Am discutat în Biroul Național, pentru că sunt și colegi care au fost la această deplasare, la Bruxelles. Nu e un secret pentru nimeni - o mare parte din colegii parlamentari din fostul PLUS au fost la o discuție cu Dacian la Bruxelles. Ne-au confirmat aceste discuții, ne-au confirmat că sunt nemulțumiri. De asemenea, colegii din BN care au fost acolo ne-au confirmat că nu există perpectiva ruperii, a scindării, a plecării”, spune vicepreședintele USR Ionuț Moșteanu.

El spune că „orice încercare de scindare a USR ar fi un serviciu direct făcut celor de la PSD și PNL”.

„Cred că ar fi o nerozie să rupă cineva USR. Dincolo de asta, fiecare om politic își gestionează cariera așa cum crede de cuviință. Fuziunea a fost un lucru important. Am arătat că împreună suntem mai puternici. (...) Cine vrea să modernizeze România va sta alături de noi”, a adăugat Moșteanu.

De asemenea, Ionuț Moșteanu a precizat că Dacian Cioloș nu a mai activat din momentul în care și-a dat demisia din funcția de președinte USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.