Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu: Marcel Ciolacu aleargă după votanții AUR

inquamFOTO/Octav Ganea
ionut mosteanu

Liderul grupului USR PLUS din Camera Deputaților, Ionuț Moșteanu, afirmă luni că nu există discriminare pe bază de vaccinare în România, opiniile în acest sens ale liderului PSD Marcel Ciolacu fiind un fake-news menit să atragă simpatia votanților AUR.

„Marcel Ciolacu aleargă după votanții AUR aruncând fake news-uri. Nu există nicio discriminare pe criterii medicale în România, oricâte fake news-uri ar promova extremiștii de la AUR și, mai nou, șeful PSD-iștilor. Marcel Ciolacu cere ca persoanele nevaccinate să aibă și opțiunea testării pentru participarea la evenimente, ne vorbește de limitarea drepturilor și face o comparație cu „epoca Ceaușescu”.

Ce a uitat Marcel Ciolacu a fost să verifice noile reguli care au intrat în vigoare de la 15 mai. Participarea la spectacole, festivaluri, concerte sau alte evenimente publice și private, cu cel mult 500 de persoane, este permisă persoanelor care sunt vaccinate - pentru care a trecut 10 zile de la rapel -, persoane care prezintă un TEST RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 ore, persoane care prezintă TEST ANTIGEN certificat nu mai vechi de 24 ore.

Poți merge la un concert și e alegerea ta dacă te vaccinezi ori efectuezi un test RT-PCR sau antigen. La fel se întâmplă în toate țările civilizate, trebuie să prezinți dovada că nu mai ești un pericol pentru restul participanților. Nu e nicio discriminare aici.

Poți alege să te vaccinezi sau să plătești pentru un test. „Dreptul” de a pune în pericol sănătatea celor din jur nu există.

Îl anunț încă odată pe Marcel Ciolacu că s-a terminat campania electorală. România începe să își revină la normalitate, românii aleg să se vaccineze în continuare și am renunțat la unele restricții, doar datorită vaccinării.

Aș fi vrut să văd un PSD care adoptă un mesaj de partid european, care alege să pună umărul la campania națională de vaccinare, să contribuie pentru ca fiecare dintre noi să avem o vară cât mai aproape de normalitate, cu cât mai puține restricții. În schimb, ei au ales calea AUR, punând capitalul politic înaintea sănătății românilor”, a scris Ionuț Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.