Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Nedelcearu: Mă bucur că am înscris. Din păcate mai avem de îmbunătăţit, jocul nostru din a doua repriză a lăsat de dorit

News.ro
Ionuţ Nedelcearu

Ionuţ Nedelcearu a declarat, miercuri seară, după meciul amical al tricolorilor cu Belarus, scor 5-3, în care el a marcat două goluri, că îl bucură reuşitele sale, dar naţionala mai are de lucrat, deoarece jocul din a doua repriză a lăsat de dorit, anunță news.ro.

“Fericit că am înscris de două ori. Speram să marchez. Din păcate mai avem de îmbunătăţit, fiindcă jocul din a doua repriză a lăsat de dorit. Nu mă aşteptam să fiu căpitan dar acest lucru mă bucură. Avem valoare şi putem merge la Mondiale, la Campionate Europene. Aştept cu nerăbdare duelul cu Haaland dacă voi juca, astfel de meciuri te fac să realizezi la ce nivel eşti”, a spus Nedelcearu la ProX.

El a vorbit şi despre situaţia în care se află Dinamo: “Mi-e greu să vorbesc de Dinamo. Am încredere în domnul Contra, în unii colegi pe care i-am avut, sper că vor rezolva lucrurile şi vor urca în clasament”.

Citește și: Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Au marcat Mitrea ’11, R. Marin ’20, Nedelcearu ’31, ’55 şi Puşcaş ’44 pentru tricolori, respectiv Kendysh ’63, Bakhar ’80 şi Klimovich ‘90+2 pentru oaspeţi. Belarus a ratat un penalti prin Yablonski, în minutul 83.

Pentru tricolori urmează meciurile cu Norvegia (15 noiembrie, Bucureşti) şi cu Irlanda de Nord (18 noiembrie, Belfast), din Liga Naţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.