Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Radu se întoarce la Inter Milano, din vară

Gsp
Ionuţ Radu

Agentul Oscar Damiani a anunţat că Ionuț Radu se va întoarce din vară la Inter Milano, unde portarul român va fi rezerva titularului Samir Handanovic.

Oscar Damiani a vorbit despre viitorul lui Ionuţ Radu. Din vară, portarul român se va întoarce la Inter Milano, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.

„Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter”, a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.

Damiani a vorbit şi despre efectele pandemiei de coronavirus asupra pieţii de transferuri.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

„Dacă vor fi mai puţine venituri, posibilitatea de a cheltui bani este mai mică. Plăţile de transfer vor fi mai mici. Echipele se vor concentra pe academiile de juniori. Multe cluburi au jucători tineri buni. De exemplu Esposito sau Agoume vor fi foarte folositori la Inter. Fiecare echipă are jucători ce pot fi integraţi în primul unsprezece”, a spus Oscar Damiani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.