Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Radu susţine că Inter Milano nu a ratat câştigarea campionatului din cauza sa

Gsp
Ionuţ Radu

Ionuţ Radu, portarul român al echipei franceze de fotbal AJ Auxerre, a răspuns, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, unor critici care i-au fost aduse, el afirmând că Inter Milano nu a ratat câştigarea ediţiei trecute a campionatului Italiei din cauza greşelii comise de el într-un meci cu Bologna, informează Agerpres.

"S-a vorbit mult despre acea greşeală, dar rămân de părere că un campionat nu poate fi pierdut din cauza unei erori dintr-un singur meci: socotelile se fac după 38 de etape", a declarat Ionuţ Radu, care în luna ianuarie a fost împrumutat de Auxerre de la Inter Milano pentru o perioadă de şase luni.

În urma unei greşeli a lui Radu, Inter a fost învinsă cu 2-1 la Bologna în returul ediţiei trecute din Serie A.

"Inima mea va rămâne cu Inter, indiferent dacă mă voi întoarce sau nu. Am venit când aveam 15 ani şi, începând cu colegiul de la Cormano, am devenit bărbat la şcoala lui Inter. Mai am prieteni acolo: vorbesc des cu Calhanoglu şi Dumfries", a spus Radu, care acum are evoluţii apreciate la Auxerre.

În ultima etapă din Ligue 1, Radu a apărat un penalty în meciul în meciul încheiat de echipa sa egalitate pe terenul lui Nice (1-1).

Radu este printre cei 25 de stranieri convocaţi de selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu, pentru meciurile cu Andorra şi Belarus din preliminariile EURO 2024, care vor avea loc pe 25, respectiv 28 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.