Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Radu va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie: Gazzetta dello Sport scrie că portarul va fi cumpărat și revândut de Inter Milano

fcinter1908.it
ionut radu

Ionuţ Radu (21 de ani) va fi "folosit" de Inter pentru a scăpa de problemele cu fair-play-ul financiar.

Gazzetta dello Sport scrie că formaţia nerazzurra i-a stabilit soarta goalkeeperului căpitan la naţionala de tineret şi că acesta va intra într-o "schemă" a italienilor pentru ca echipa să scape de neregulile privind fair-play-ul financiar de la UEFA, informează mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan continuă atacul la adresa PSD:’Și după aceste jafuri au plecat milioane de români din țară’

Concret, jurnaliştii italieni au anunţat că Radu va fi răscumpărat de Inter, care are de gând să-i achite clauza de răscumpărare - 12 milioane de euro - pe care au pus-o în contractul cu Genoa. Doar că românul nu va rămâne prea mult timp pe "Giuseppe Meazza". Conform aceleiași surse, goalkeeperul va fi vândut mai departe de Inter pentru o sumă mai mare de 20 de milioane de euro. Astfel, Inter va respecta acel ”settlement agreement” pe care îl are cu UEFA. "Nerazzurrii" au nevoie să aibă un profit de 30-40 de milioane de euro.

Radu nu ar duce lipsă de oferte, în acest caz. S-a scris de-a lungul timpului că AS Roma, Borussia Dortmund sau Lyon şi-au trimis reprezentanţi să-l vadă la lucru pe portarul ajuns la Genoa în vară. Inter are, însă, asul din mânecă şi se va folosi de el din plin. Ionuţ Radu a devenit titular indiscutabil în poarta "Grifonilor", după ce i-a luat locul experimentatului Federico Marchetti.

Citește și: Ministrul Turismului a făcut anunțul! Ce se întâmplă anul acesta cu voucherele de vacanță

În acest moment, Ionuţ Radu e cel mai bine cotat fotbalist român. Conform Transfermarkt, acesta este cotat la 12 milioane de euro. Dacă suma cu care Inter îl va ceda mai departe va depăşi 22 de milioane de euro, atunci el va fi cel mai scump român din istorie. În acest moment, primul în acest top este Adrian Mutu (22 de milioane de euro, 2003, Chelsea). Briliantul este urmat de Cristi Chivu (18 milioane de euro, 2003, Roma) şi de Răzvan Marin (12.5 milioane de euro, 2019, Ajax).

Citește și: Vești importante pentru toți cei care plănuiesc să cumpere o locuință! Ce se întâmplă cu prețurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.